Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sidste chance for økologer til at søge omlægningstilskud

Af kpc - 27. aug. 2012 KL. 14:24

Frem til 1. september kan økologer søge femårige tilsagn til omlægningstilskud og miljøbetinget tilskud til juletræer for nye arealer.

Den 1. september er sidste chance i 2012 for økologer til at søge tilsagn om omlægningstilskud til økologisk jordbrug og miljøbetinget tilskud til juletræer, hvis man har købt eller forpagtet nye arealer.

Denne ekstra ansøgningsrunde gælder kun for økologer, der allerede har en økologisk autorisation eller har søgt om økologisk autorisation inden ansøgningsfristen for Fællesskemaet.

Ordningen Omlægningstilskud til økologisk jordbrug er en femårig ordning, hvor formålet er at give tilskud til, at konventionelle landbrugsarealer omlægges til økologisk produktion. Ordningen er et middel til at opnå målet om fordobling af det økologiske landbrugsareal i 2020 som angivet i Økologisk Handlingsplan.

Ordningen Miljøbetinget tilskud til juletræer er også en femårig ordning, hvor formålet er at give tilskud til drift af juletræsarealer uden brug af pesticider og med et nedsat forbrug af kvælstof. Tilsagn om Miljøbetinget tilskud til juletræer kan kun søges til arealer, der er beplantet med juletræer senest den 23. april 2013.

Ansøgningsfrist og skema

Ekstrarunden løber frem til den 1. september 2012, og det vil sige at ansøgningsskemaet skal være modtaget i NaturErhvervstyrelsen senest den dato.

For ansøgninger modtaget rettidigt begynder tilsagnet den 1. september 2012 og udløber den 31. august 2017.

I ekstrarunden skal man søge på et særligt ansøgningsskema, der findes på NaturErhvervstyrelsens hjemmeside.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame