Semler Agro A/S har indgået aftale med Glamsbjerg Maskin Center om overtagelse af John Deere forhandlingen på Fyn og Langeland pr. 1. august 2016.

- Semler Agros køb af aktiver i Glamsbjerg Maskin Center A/S betyder for både nuværende og kommende John Deere-kunder en fremtidssikring med en stor professionel organisation i ryggen, hvor der er specialister på alle områder og hvor især kundetilfredshed sættes i fokus. Vi har ligeledes besluttet, at vi vil drive John Deere landbrugsforhandlingen på Fyn og Langeland fra den nuværende lokation i Odense, siger Carsten Greiffenberg, Administrerende direktør i Semler Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når overtagelsen er gennemført pr. 1. august 2016, varetager Semler Agro A/S John Deere landbrugsmaskine forhandlingen i Nord-, Midt-Øst, Syd- & Sønderjylland, Fyn, Langeland, Sjælland og Bornholm.

Derudover varetager Semler Agro A/S forhandlingen af John Deere HavePark i Nord-, Midt-Øst-, og Syd- & Sønderjylland samt John Deere Golf-forhandlingen i hele Jylland samt på Fyn. På landbrugssiden er der kun Herborg Maskinforretning og Søllested Maskinforretning tilbage, der ikke er under Semler-paraplyen.

- Det har været af afgørende betydning for min be-slutning om at sælge, at selskabet videreføres af en stærk koncern som Semler Gruppen. Det er en fremtidssikret løsning for både virksomheden og medarbejderne, og jeg kan som ønsket fortsætte som selvstændig med anden forretning, siger Glamsbjerg Maskin Centers ejer Finn Banke.

Semler Agro A/S vil efter overtagelsen af Glamsbjerg Maskin Center A/S beskæftige mere end 200 medarbejdere.

- Med Semler Agros overtagelse af Glamsbjerg Maskin Center A/S styrkes John Deeres samlede repræsentation i Danmark yderligere. Det er ligeledes meget vigtigt for John Deere, at de dygtige medarbejdere i Glamsbjerg Maskin Center A/S fortsætter i det nye set-up, siger landechef for John Deere, Marko Borwieck.