Semler Agro fortsætter med at sætte sig tungere og tungere på John Deere i Danmark.

Senest har Semler Agro opkøbt Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, og nu er koncernen klar til at løfte sløret for et par nyansættelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jeg er meget stolt af, at to så stærke personprofiler med et meget langvarigt og meget stort kendskab til det danske landbrugsmarked, har valgt at blive en del af Semler Agro A/S

- Carsten Greiffenberg, administrerende direktør i Semler Agro.

Det drejer sig om Lars Frederik Henningsen, der fra den 1. marts tiltræder som salgsdirektør i Semler Agro og om Gert Freddy Jensen, der samtidig tiltræder som servicechef hos Semler Agro. Lars Frederik Henningsen er i dag ansat i John Deere Internationals afdeling i Malmø, hvor han fungerer som Sales Manager for John Deere i Danmark med salgs- og forretningsrådgivning til både Semler Agro A/S, og de resterende John Deere forhandlere i Danmark.

Gert Freddy Jensen er i dag ansat i John Deere Internationals afdeling i Malmø, hvor han fungerer som Territory Customer Support Manager for John Deere i Danmark og Sverige. Der er altså virkelig tale om to topfolk fra John Deere Internationals danske afdeling.

- Jeg er meget stolt af, at to så stærke personprofiler med et meget langvarigt og meget stort kendskab til det danske landbrugsmarked, har valgt at blive en del af Semler Agro A/S. Jeg er sikker på, at vi i løbet af de næste år også vil se effekten af disse ansættelser i Semler Agro A/S, og at salgsdirektør Lars Frederik Henningsen og servicechef Gert Freddy Jensen i spidsen for disse områder, sammen med vores medarbejdere vil sikre, at vi opnår vores mål for både markedsandele, samt vores ligeledes meget høje mål for kunde- og medarbejdertilfredshed, siger Carsten Greiffenberg, der er administrerende direktør hos Semler Agro.

Landechef fra John Deere, Marko Borwieck udtaler:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med Semler Agro's ansættelse af både vores nuværende Sales Manager for Danmark, Lars Frederik Henningsen, og vores nuværende service manager Gert Freddy Jensen, er jeg sikker på, at Semler Agro A/S fremadrettet står meget styrket på disse to områder. Som landechef for det danske John Deere marked, glæder jeg mig meget over, at det er lykkes for Semler Agro A/S at bibeholde dem begge i John Deere regi. Fra John Deere's side glæder vi os meget til fortsat at have tæt kontakt til både Semler Agro's salgsdirektør Lars Frederik Henningsen og Semler Agro's servicechef Gert Freddy Jensen på alle områder, - nu bare fra forhandler siden.

Lang erfaring

I 2001 blev Lars Frederik Henningsen ansat i Nelleman Agro A/S, der var eneimportør af John Deere produkterne i Danmark frem til 2012. Hos Nellemann Agro A/S var Lars Frederik Henningsen først salgsansvarlig for John Deere Have-Park produkterne, og efterfølgende for John Deere Landbrugs produkter. I 2012 blev Lars Frederik Henningsen ansat af John Deere International som Sales Manager for Danmark.

- Jeg ser det som en enestående mulighed at blive salgsdirektør ifor Semler Agro A/S. Jeg har siden 1997 beskæftiget mig med salg af hele det brede John Deere produktprogram i Danmark, så det er med stor glæde, at jeg kobler mig på Semler Gruppens og John Deere's partnerskab. Det er for mig helt klart, at denne nye konstellation vil blive til stor gavn for de mange danske John Deere kunder. Det er meget præcist kunderne, der skal være i fokus, og det glæder jeg mig meget til at tage fat på, sammen med mine kommende kollegaer i Semler Agro A/S, siger Lars Frederik Henningsen.

Fra 1998 frem til 2012 var Gert Freddy Jensen ansat som servicechef hos den danske John Deere importør, Nellemann Agro A/S, med det samlede ansvar for koordinering mellem John Deere International, og det danske John Deere forhandlermarked. I 2012 blev Gert Freddy Jensen ansat af John Deere International som Territory Customer Support Manager for det danske og svenske marked.

- Det er en stor spændende udfordring at blive Service Manager for Semler Agro A/S, da jeg i mange år har beskæftiget mig med service af hele John Deere's produktprogram i Danmark. Jeg glæder mig meget til sammen med mine kommende kollegaer i Semler Agro A/S at medvirke til at gennemføre Semler Agro A/S' strategi. Med mit store kendskab til det danske landbrugsmaskinmarked, og min mangeårige erfaring med fokus på specielt service og kvalitetskontrol samt sikring af den bedste uddannelse af personale til glæde for vores mange kunder, kan denne rejse kun blive meget spændende, siger Gert Freddy Jensen.