De landsdækkende demoture giver unik mulighed for ved selvsyn at teste nye maskiner og teknologier fra blandt andet John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Høsten har naturligt fyldt meget de sidste måneder hos både Semler Agro og rundt i de danske landbrug. Men med efteråret hastigt på vej er det også tid til at kigge nærmere på maskinparken og de redskaber, der skal sikre den bedst mulige sæson næste år. Derfor følger Semler Argo op på sidste års succes, når maskinforretningen lancerer sin største landsdækkende demotur til dato. Det skriver virksomheden i en pressmeddelelse

Semler Agro har til dettes års demoture samlet alle sine specialister samt et bredt udvalg af John Deere-traktorer, Väderstad jordbearbejdningsmaskiner, Kramer hjul- og teleskoplæssere samt Sulky gødningsspredere i den store demo-karavane. Der vil derudover være fokus på optimal såbedstilberedning samt en grundig indsigt i markedets mest moderne produktserie, forklarer Lars Frederik Henningsen, salgsdirektør i Semler Agro:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores demoture sidste år var særdeles velbesøgt, og vi har fået en meget positiv respons på vores tiltag. Vores fornemmeste opgave hos Semler Agro er at spille landbruget bedre som den personlige leverandør af landbrugsmaskiner, tilbyde den nyeste teknologi og levere løsningsorienteret service for enden af kundens mark. Derfor investerer vi igen i år massivt i vores demo-ture, fordi vi ved, at det er helt afgørende for den enkelte landmand at kunne se produktkataloget i aktion og opleve de kvalitetsmæssige fordele, der er at hente på de enkelte maskiner og teknologier, siger Lars Frederik Henningsen.

Nye produkter og ny teknologi

Semler Agro har i år udvidet produktporteføljen med hjul- og teleskoplæssere fra den tyske producent Kramer, der betyder, at maskinforretningen er eneforhandler af mere end 20 forskellige modeller fra Kramer. Et stort udvalg af alt fra små læssemaskiner til staldarbejde og helt op til de store teleskoplæssere til halmlæsning vil derfor for første gang blive vist frem på dette års demodage.

Samtidig vil der være fokus på digitalisering og nye teknologiske muligheder. Her vil specialister fra Semler Agro gennemgå de enkelte maskiner og give indsigt i, hvordan landmændene kan udnytte moderne løsninger til at optimere det daglige arbejde. Eksempelvis når det gælder digital fejlfinding.

- Teknologiudviklingen skubber hele tiden rammerne for, hvad der er muligt på de danske marker. Det stiller krav til, at landmændene vælger den rigtige løsning, når de investerer i nyt maskineri, og at de er opdaterede på, hvilke muligheder der findes. Demoturene er et oplagt sted at søge den fornødne rådgivning forud for det næste køb og for at høre om digitale muligheder, der kan styrke forretningen, siger Lars Frederik Henningsen.

Demoturen, der lægger vejen forbi Aabybro, Karup, Fredericia og Kalundborg, er åben for alle. Alle steder vil der være et bredt udvalg af maskiner fra John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky, ligesom eksperter fra Semler Agro vil være til stede.