Semler Agro har siden etableringen for godt et år siden taget store skridt på vejen mod at skabe en moderne, landsdækkende og topprofessionel maskinforretning.

I dag sidder Semler Agro på 75 procent af det danske John Deere marked, hele forhandlingen af Väderstads produktprogram i Danmark, og senest har Semler Agro indgået aftaler med Sulky og Precisions Makers, der sikrer levering af højteknologiske produkter til det danske landbrug og den grønne sektor.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det har været et år med høj fart, hvor vi allerede har taget de første, store skridt ind på markedet, hvilket vi er godt tilfredse med. Vi tror på det danske landbrug, og vi synes, at der er grund til optimisme. I den kommende tid vil vi koncentrere os om at få implementeret de mange tiltag og geare organisationen, så vi kan nå ambitionen om at runde en milliard kroner i omsætning i 2017, siger administrerende direktør i Semler Agro, Kim Skovgaard Rasmussen.

Tættere på kunderne

Landmændene har de senere år oplevet, at de er kommet længere væk fysisk fra de lokale filialer. Semler Agro vil de kommende år med sit netværk af forhandlere udbygge den faglige ekspertise og samle kræfterne i hovedcentre.

Ligeledes opruster Semler Agro på antallet af servicevogne og servicemontører, der hurtigt og effektivt kan rykke ud til landmændene i tilfælde at problemer. Det betyder i praksis, at landmændene i dagligheden vil mærke en mere fleksibel og kørende service, der altid er på landevejen i nærheden af dem.

- Vores øgede fokus på mobilitet skal give os endnu bedre muligheder for at kunne hjælpe landmændene hurtigt og effektivt. Vi har landets bedste servicespecialister, der står til rådighed 24/7 365 - også om søndagen, siger Kim Skovgaard Rasmussen og fortsætter:

- Vi vil være landbrugets bedste samarbejdspartner, som de næste mange år er den personlige leverandør af landbrugsmaskiner og moderne løsninger. Det er en forudsætning, at vi kan levere den bedste service, hvis vi skal leve op til dette, og derfor tænker vi altid kunderne i første række i alt, hvad vi gør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremtidens teknologi

Teknologien til landbruget udvikler sig i rasende høj fart i disse år, og det betyder et landbrug under forandring. Semler Agro tror på, at de kan hjælpe landmændene til at blive mere konkurrencedygtige ved at tilbyde den bedste teknologi på området.

- Vi ser store muligheder i at være firstmovers på teknologifronten, så vi sikrer, at landmændene altid har de bedste muligheder for at optimere deres arbejde, forebygge nedbrud og gøre deres landbrugsdrift endnu mere rationel. Hos Semler Agro har vi gode forudsætninger for at foretage de rigtige fremtidsinvesteringer, siger Kim Skovgaard Rasmussen.

Semler Agro har været til stede på markedet for maskiner til landbruget siden oktober 2015 og er i dag Danmarks største maskinforretning. I dag råder de over 12 forretninger fordelt over det meste af Danmark. Semler Agro er distributør af John Deere og Väderstads produkter.