Mandag den 17. september inviterer Seges til seminar om lokalt og bæredygtigt proteinfoder fra grønne biomasser. Det finder sted på Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug i Tjele.

På seminaret samles viden og resultater fra tre projekter - MultiPlant, SuperGrassPork og BioValue - og nye initiativer fra Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi vil blive præsenteret. Seminaret består af 11 små indlæg om spændende emner, blandt andre bioraffineringsteknologi (ved Morten Ambye-Jensen, Aarhus Universitet), foderforsøg (ved Søren Krogh Jensen, Aarhus Universitet) og fremtidsudsigterne for udrulning af grøn bioraffinering i praktisk produktion (ved Morten Gylling, Københavns Universitet, og Erik Fog, Seges).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seminardeltagerne kan desuden tage del i en workshop, hvor de skal udpege de vigtigste drivkrafter og barrierer for udrulning af grønne bioraffinaderier. Målet er at sætte fokus på, hvordan landbruget kan skabe forretning omkring lokalt produceret foderprotein - både økologisk og konventionelt.

Efter seminaret er der rundvisning på AU Foulums pilotanlæg for grøn bioraffinering.