Byggerodet er forbi. Døren er åben. Scantruck er kommet helt på plads som importør og forhandler af Manitou-teleskoplæssere også i Sverige, hvor firmaet overtog forhandlingen for godt tre år siden. Nu har Scantruck bygget et helt nyt svensk domicil i Rosersberg nord for Stockholm og bliver sambo med den svenske Komatsu-importør Söderberg & Haak, som lejer sig ind.

De to nye samboer fik en fin modtagelse på den nye fælles adresse, da de sammen holdt åbent hus i nybyggeriet på 3000 kvadratmeter, som de fremover deler stort set fifty-fifty.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi fik en rigtig fin modtagelse af mange professionelle og meget interesserede maskinfolk. Stemningen ved vores åbningsarrangement var rigtig god, og vi fornemmede stor tilfredshed blandt kunderne med, at begge firmaer nu er solidt på plads i et flot og funktionelt hus, fortæller Scantrucks Business Manager for Sverige, Anker Lemvig.

- Det har været en lidt hektisk tid op til åbningen at det nye hus. Nu glæder vi os til rigtig at komme i gang med at forme en hverdag, og vi har allerede masser af maskiner klar til levering fra Rosersberg. Vi vil flytte flere og flere funktioner til vores nye adresse i Sverige. Blandt andet klargøring af maskinerne, som vi hidtil har været nødt til at foretage hos Scantruck i Danmark. Også vore kolleger hos Söderberg & Haak vil løbende flytte flere funktioner til Rosersberg, og for os begge vil de være ensbetydende med bedre service til kunderne og kortere leveringstider, siger Anker Lemvig hos Scantruck AB.