- Der har været mange handler, og der har været mange mennesker, som har været interesseret.

Sådan siger Jens Almar, der i slutningen af juli købte konkursramte Scan-Agro. Planen er at sælge det store lager bestående af traktorere i forskellige størrelser, vogne, så- og pløjeudstyr, et stort reservedelslager, værktøj samt have- og parkmaskiner videre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her lidt over en måned efter at have overtaget konkursboet gør han status, og det er altså indtil videre gået rigtig godt:

- Vi har solgt temmelig meget af de forskellige ting. Det værste har været at få ryddet op og få tingene registreret - det har været et kæmpe arbejde, siger Jens Almar.

Afviklingssalg

Scan-Agro, der havde hovedkvarter i Hadsund, havde også en afdeling i Otterup og en i Ringsted.

Her vil der snart blive afholdt ophørssalg, fortæller Jens Almar, der til dagligt driver Lindus Maskinhandel i Mariager.

- Vi sælger alt værktøjet, og alt hvad der hænger på væggene, hylder, kontorinventar, hele skidtet. Der bliver kun murene og tagene tilbage, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er afviklingssalg i afdelingen i Ringsted den 5.-6. september fra kl. 9-17 og ugen efter i Otterup-afdelingen, hvor det dog ikke er alt værkstedsinventar, der sælges, da det tilhører ejeren af bygningen.

- Der er rigtig meget, som skal væk: reservedele, donkrafte, olie, filtre. Der er allerede mange, som er interesserede, siger Jens Almar.

Det, som ikke bliver solgt, kommer med tilbage til Hadsund, hvor Jens Almar nu er ved at overveje, hvilken type afviklingssalg der skal afholdes der.