Sagro har i samarbejde med Seges og de andre DLBR-virksomheder udviklet en app, som kan hjælpe dig med at scanne de bilag, som du ikke allerede får elektronisk.

Sagros app, der kommer i funktion i slutningen af oktober, gør det muligt at fotografere/scanne bon'er, kvitteringer eller andre bilag, som du gerne vil have ind i dit regnskabsprogram.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Sagro i en pressmeddelelse.

- Det vil helt klart gøre det nemmere for landmanden, at håndtere bilagene og få dem sikkert og hurtigt ind til bogføring, siger souschef i Sagro Regnskab, Helle Juul Zederkof.

App'en er en del af den strategi, Sagro har om at anvende de digitale muligheder, der ligger.

Hun er ikke i tvivl om, at de landmænd, der hurtigst muligt kommer med på den digitale udvikling, også er dem, der står rigtigt godt rustet i fremtiden.

- De muligheder, der ligger i at være digital, betyder, at landmændene har et meget bedre overblik over deres økonomi og en mulighed for langt hurtigere at reagere på signaler i deres driftsøkonomi, siger souschef i Regnskab, Helle Juul Zederkof.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Over de sidste små to år er interessen vokset i forhold til at få det digitale regnskabssystem Summax, der er udviklet specielt til landbrug. Summax giver i et overblik, som landmanden og Sagros økonomifolk kan dele og dermed sætte de bedste initiativer i værk i tide til, at de kan virke.

En indgang

Ved at komme mere med på den digitale bølge, vil der både her og nu og i fremtiden åbne sig mange muligheder som både vil lette det praktiske arbejde og sikre overblikket.

For øjeblikket er en række landmænd desuden med på et forsøg, hvor de kan få deres driftsøkonomi til at vise sig, som et slags instrumentbræt - et såkaldt "dashboard", hvor de helt ned til daglige posteringer kan overskue deres økonomi.

Det er bare to eksempler, der kunne nævnes. I samarbejde med de øvrige DLBR-virksomheder, er Sagro eksempelvis med til at udvikle en række nye muligheder for at give landmændene bedre overblik og en lettere hverdag. Mulighederne er uendelige.