Sagros adm. direktør Torben Jensen er optaget i Kraks Blå Bog, der rummer folk med 'en særlig betydning inden for deres omra?de'. De optagne skal have bidraget positivt til samfundet inden for deres felt. Samtidig lægges vægt pa?, at værket afspejler det Danmark, vi lever i, skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Torben Jensen er stolt og beæret over den anerkendelse, der ligger i optagelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tager det som en anerkendelse af den betydning, som landbruget generelt og vores virksomhed specifikt har som en stor spiller inden for rådgivningen, siger han. Jeg er da personligt glad for, at der er en opmærksomhed omkring den rejse, vi har været på over en årrække, og som til nu er kulmineret med dannelsen af rådgivningsvirksomheden Sagro, siger han.

Han understreger, at det i høj grad er de folkevalgte landmænd, der sidder i Sagros ejerforeninger, der har tegnet linjerne i fusionen, og har lagt grundstenen for Sagro. Det er herfra de visioner udspringer, som har skabt den stærke virksomhed, som Torben Jensen står i spidsen for.

- Vores medarbejdere arbejder hver dag for at sikre landbruget gode rammevilkår og adgang til den nyeste viden inden for planteavl, husdyrbrug, økonomi og strategi, og det skal alt sammen gerne være med til at 'bidrage positivt til samfundet'. Vi arbejder hårdt for at skabe et stolt og stærkt landbrug.