Grundlovsdag får Hardi International A/S i Nr. Alslev besøg af prins Henrik og markerer samtidig produktionen af Hardi Commander nummer 2.500.

Besøget er et led i regentparrets sommertogt med kongeskibet Dannebrog, som i år blandt andet går til Stubbekøbing, hvor dronningen og prinsen går i land og deltager i hvert sit program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mens dronning Margrethe besøger bispegården i Nykøbing, Gunslevholm Idrætsefterskole og Stubbekøbing Plejecenter, skal prins Henrik blandt andet se motorcykelmuseet i Stubbekøbing, inden turen går til Hardi i Nr. Alslev.

Minutiøst program

Programmet hos Hardi er planlagt meget minutiøst.

Prins Henrik ankommer klokken 11.45 og modtages ved hovedindgangen af Guerric Ballu, CEO Exel Industires Group og Sten Kjelstrup, CEO Hardi Group, Daniel Tragus, Executive Vice-Chairman Hardi International A/S og fabrikschef Preben Kristiansen.

Prins Henrik vises rundt i virksomhedens showroom, hvor flere af Hardis sprøjter til landbruget er udstillet.

Herefter demonstreres vinsprøjten Iris og jubilæums-marksprøjten Commander 7000, som det er meningen, at prinsen skal døbe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allerede klokken 12.10 forlader prinsgemalen Hardi International.

Og herefter byder Hardi på øl og pølser til de ansatte og de mange gæster, som er inviteret til virksomheden i anledning af prinsens besøg.