26. - 28. maj slår Roskilde Dyrskue for 48. gang portene for Danmarks største dyrskue. I år kan de mange gæster besøge hele 181 maskinudstillere på den 55.911 kvadratmeter store Maskinudstilling, der er udvidet med 3.500 kvm. Sidste år var der 158 udstillere, der deltog.

Traditionen tro præsenterer Roskilde Dyrskues Maskinudstilling en bred vifte af maskiner til både fagfolk og private.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os til at præsentere en større Maskinudstilling med flere udstillere på Roskilde Dyrskue 2017. Den øgede tilslutning er med til at fastholde Maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue som Danmarks største udendørs maskinudstilling. En udstilling der viser et godt og bredt udvalg af maskiner til landbrug, entreprenører og havefolk. Der er maskiner til ethvert behov, fortæller Udstillingskoordinator Niels Mathiasen.

Siden 1969

Havdrup Maskinforretning er velkendt på Dyrskuepladsen:

- Min far startede med at være på Roskilde Dyrskue i 1969, og vi har været der lige siden, fortæller Jens Erik Hansen, der er direktør i Havdrup Maskinforretning. Han fortsætter:

- Vi er med for at vise forretningen for kunderne, både nye og gamle. På Dyrskuet har vi tid til en dialog med kunderne, og ofte får vi snakket med dem, der bruger maskinerne, og ikke bare indkøberne. Vi får vist vores sortiment og tager da også et bredt udvalg med på Dyrskuepladsen.

Havdrup Maskinforretning er John Deere have-park forhandler og udstiller udstyr til professionelle anlægsgartnere.