Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Rekordregnskab hos tysk producent

Af mod - 31. jan. 2018 KL. 06:30

Med en øget efterspørgsel på jordbearbejdning og planteværnsteknik øger tysk producent omsætningen med 12,6 procent til nyt rekord niveau.

Redskaberne i grønne og orange farver hos Amazone har haft et godt 2017. Den tyske producent af jordbearbejdning, så- samt planteværnsteknik har hævet omsætningen med 12,6 procent til 457 millioner euro svarende til 3,4 millarder danske kroner.

Eksporten tegner sig for cirka 80 procent af omsætningen, hvor de mest centrale markeder er Polen, Ukraine, Rumænien, Kasakhstan, Sydafrika og Hviderusland. Desuden fortæller Amazone at det engelske marked også er i god vækst.

Amazone-direktørerne Christian Dreyer og Justus Dreyer er overbeviste om, at omsætningen igen vil udvikle sig positivt i 2018, hvor man fortæller, at man fortsat vil udvikle maskinerne løbende, og derfor investeret man mere end 7 procent af omsætningen i udviklingsafdelingen hos Amazone, og alene i 2017 blev der vist en række nyheder på Agritechnica i form af blandt andet den nye UX sprøjtegeneration, ZG-TS bugserede gødningsspreder, Cataya og Centaya såmaskiner samt Ceus harve.

Der var 1.850 ansatte hos Amazone i 2017.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame