Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Rekordomsætning for Pöttinger

Af SSV - 13. sep. 2018 KL. 14:30

Regnskabet for 2017-2018 sluttede med en rekordomsætning for Pöttinger med 354 millioner euro.

I regnskabsåret 2017/2018 sluttede det østrigske familieejede firma Pöttinger året med en rekordomsætning på 354 mio. euro, hvilket udgør en stigning på 15 procent i forhold til året før.

Græsbranchen er den vigtigste kilde til omsætning med 59 procent, efterfulgt af jordbearbejdning og salget af såmaskiner med omkring 27 procent. Pöttinger opnåede en vækst på 16 procent i begge segmenter. Særlig stærk vækst fandt sted med plove og frøøvelser. Hovedårsagerne til dette var de mange produktinnovationer og kunder, der satte deres tillid til dokumenteret kvalitet.

Dette var det første regnskabsår, hvor det nye reservedelslogistikcenter var i fuld drift. Det havde en positiv effekt på kapaciteten med vækst i reservedelssalget på fire procent.

Omkring 60 procent af den samlede omsætning er opnået i Tyskland, Frankrig, Østrig, Polen, Schweiz og Tjekkiet. Tyskland med en andel på omkring 20 procent og Frankrig med 14 procent er de største og vigtigste enkeltmarkeder. Med ti procent af den samlede omsætning er Østrig stadig et af de stærkeste indre markeder.

- Pöttinger er en østrigsk familieejede virksomhed, der udvikler sine produkter til at levere pålidelighed, omkostningseffektivitet og fremragende arbejdsresultater. Vi trives med landbrugsteknologi i alle sine aspekter. Med investeringer i vores produktionsanlæg såvel som i vores teknologi sammen med vores stærkt motiveret team af dedikerede medarbejdere og det pålidelige partnerskab vi nyder med vores kunder, er vi godt rustet til at holde os på toppen, siger Gregor Dietachmayr, talsmand for ledelsesteamet.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame