Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

PH Trading går nye veje

Af Kim Ebbesen, ke@fbg.dk - 22. feb. 2016 KL. 10:55

Det danske firma er stoppet som dansk mellemled for salg af Ponsse skovmaskiner.

Efter ni års samarbejde mellem PH Trading A/S og finske Ponsse, der producerer skovmaskiner, har Per Hounsgaard fra det danske firma valgt at sige stop. Dog ikke til skovbranchen generelt og handel med skovmaskiner og redskaber, som han har gjort i mere end 20 år. Men han har sagt stop til at fungere som kontaktperson og mellemmand i Danmark for Ponsse.

- Efter ni gode år med Ponsse er det blevet for meget tidsmæssigt. Der er ikke nogen konflikt eller drama i beslutningen. Jeg har ganske enkelt bare haft brug for at regulere min arbejdsmængde- og tid, siger Per Hounsgaard.

citat startcitat start

Der er ikke nogen konflikt eller drama i beslutningen. Jeg har ganske enkelt bare haft brug for at regulere min arbejdsmængde- og tid.

Per Hounsgaard, PH Trading

citat slutcitat slut

Bedre tid

Han træder officielt ud af rollen ved årsskiftet, når den nye kontaktperson for Ponsse i Danmark tiltræder. Den rolle skal fra 1. januar udfyldes af Martin Kristiansen fra Himmerlands Maskinskovning.

Reelt har Per Hounsgaard dog siden september haft trukket sig et skridt bagud og fungeret som backup for den medarbejder fra det svenske datterselskab Ponsse AB, hvor det danske marked hører ind under, der har fungeret som overgangsperson.

Fremtiden for PH Trading byder på handel med diverse skovmaskiner og redskaber som hidtil. Blot uden Ponsse som grundstammen. Nu bliver der eksempelvis bedre tid til mobile flishuggere fra Bruks, som PH Trading også har handlet med i flere år samt handel med brugte skovmaskiner.

- Vi har haft et godt samarbejde med Per og PH Trading. Ponsse har haft kraftig vækst i Danmark, siden vi indledte samarbejdet med PH Trading i 2006. I dag er cirka 25 procent af skovmaskinerne i Danmark fra Ponsse, siger Carl-Henrik Hammar, direktør i Ponsse AB.

Beslutningen blev truffet efter lange overvejelser, fortæller Per Hounsgaard:

- Jeg meddelte Ponsse for cirka et år siden, at jeg overvejede at reducere min arbejdstid. Det har været svært at tage beslutningen, og det har været en beslutning, som skulle modnes. Da den først blev taget, blev det nemmere, og jeg har på ingen måde fortrudt den.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame