Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Pakket program på skov-messe

Af ame - 10. aug. 2018 KL. 08:10

  • ww301807_1
  • ww301807_2

På DM&E og Dansk Skoventreprenør Forenings fællestand på Langesømessen bliver der budt på masser af action.

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) samt Dansk Skoventreprenør Forening (DSF) byder på masser af action på stand 75 til dette års Langesømesse. Det skriver foreningerne i en pressemeddelelse.

DM&E og DSF vil i år byde på en del action, hvor DSF byder på en plads på første parket til træklatring og DM i udkørsel af træ. DM&E vil samtidig stå klar til at rådgive om forhold indenfor skov, vand og naturpleje.

- Vi håber at se en masse skovfolk på messen. Vi har arbejdet målrettet på at opbygge en stand med plads til forskellige aktiviteter. Faktisk er vores aborist, der skal vise træklarting, netop hjemvendt fra USA, hvor han deltog til VM i træklatring. Det bliver spændende at se hvad han kan, siger Claus Clemmensen, DM&E.

DM i udkørsel

Igen i år skal otte garvede skoventreprenører konkurrere om at vinde sejrstrofæet, når der skal dystes i DM i udkørsel. Mesterskabet starter klokken 9.30 på konkurrencepladsens bane i skoven, og messegæster vil frem til klokken 14.30 kunne høre den brummende motorstøj fra udkørselsmaskinen på udstillingsområdet.

Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane samtidig med, at der læsses et antal træstokke og stables et tårn af træklodser. Vinderen er den, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten. Konkurrencen bedømmes af et sagkyndigt dommerpanel, og de 3 bedst placerede skovmaskinførere tildeles pokaler efter indbyrdes placering. Desuden er der deltagerpræmier fra mesterskabets sponsorer til de øvrige deltagere.

- Vi glæder os til endnu engang af afholde DM i udkørsel. Jeg synes, at fagkonkurrencen giver et godt billede af, hvor dygtige vores maskinførere er samt hvilke kundskaber, der skal til for at udføre dette arbejde, siger Nickolai Schlechter, der er formand for DSF.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame