Over 2.000 mødte i lørdags op til Tractor Pulling i Outrup.

Her kunne de ikke bare opleve ild, motorlarm og hestekræfter, men også en kampvogn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangementet er et samarbejde mellem Region Varde Elitesport, Dansk Tractor Pulling Forbund og Varde Ølgod Egnens LandboUngdom.

Arrangørerne glæder sig over den gode dag:

- Det er helt nyt for os at stå som arrangør af et Tractor Pulling stævne, og vi har virkelig lært meget af vores samarbejde med drengene fra Tractor Pulling sporten, udtaler Thomas Valsted, presseansvarlig i Region Varde Elitesport og tilføjer:

- Vi har i mere end 40 år arangeret speedway-stævner, så vi har naturligvis kunnet videreføre vores erfaringer fra speedway til Tractor Pulling, og vi håber meget, at det er et samarbejde, der rækker langt ud i fremtiden. I alle nye tiltag er der udfordringer og ting, der skal løses, og det har vi gjort i et supergodt samarbejde, og så er vi faktisk stolte af, at vi på to Tractor Pulling-stævner har formået at trække hele 4.000 tilskuere til vores dejlige kommune, det er der vist ikke andre sportsarrangementer, der er i stand til.

Tractor Pulling stævnet var det sidste stævne på Varde Motor Arena i Outrup i 2014, men allerede i foråret 2015 går det atter løs i Outrup.