Danmarks måske største traktorhandel på over 20 enheder til én kunde er netop afsluttet hos John Deeres stand i Hal B på Agromek.

Murer- og entreprenørfirmaet Kaj Bech i Holstebro i Vestjylland er kunden, og det er Herborg Smede- og Maskinforretning, som står for handlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle traktorer er købt i ren handel, og Herborg Smede- og Maskinforretning skal derfor ikke have brugte traktorer i bytte.

- Alle traktorer er købt i operationel leasing, hvilket betyder, at vi nøjagtigt ved, hvad det koster pr. time at bruge traktorerne, fortæller Karl Christian Christensen, teamchef hos Kaj Bech.

Traktorerne dækker et interval fra 30 til 150 hestekræfter, og otte af traktorene er udstyret med trinløs transmission.

- Vi har i forvejen trinløs transmission i flere traktorer, og vi har opdaget en brændstofbesparelse på 20 procent, og det er meget vigtigt for os, da vi kører lige fra 600 til 2.000 timer om året, påpeger Karl Christian Christensen.

Tilbuddet på de mange traktorer har været ude hos fire forskellige leverandører, og Herborg Smede- og Maskinforretning blev valgt af flere årsager:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Først og fremmest var prisen i orden, og dernæst tiltalte værkstedet i Herborg os rigtig meget. Når man kommer ind på værkstedet, går mekanikerne ikke sløset og dovnt rundt - de løber nærmest og altid med et smil på løben - det er service, og den eneste måde vi er sikret, når vi har brug for dem 365 dage om året.