Den økologiske gård Gothenborg ved Them, danner tirsdag den 13. november ramme om det første af otte regionale møder, som Økologisk Landsforening holder i november og december. På møderne vil man blandt andet kunne møde økologiske landmænd, der gennem 2018 har afprøvet modellen ØkologiLØFT, som er udviklingsinitiativ fra Økologisk Landsforening, der skal bakke op om landmænd, der vil udvikle og øge værdien i økologien i et samfund og marked, hvor bæredygtighed står centralt.

- Jeg glæder mig som altid til, at vi mødes og får snakket sammen. Klimaet er højt på alles dagsorden, også økologernes, og det spiller rigtigt godt op til at drøfte udviklingen af vores ØkologiLØFT og til at lytte til forbrugernes syn på udviklingen og fremtidens bæredygtige fødevarer, siger Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Møderne vil have fokus på en række mål for bæredygtighed det sidste nye indenfor forbrugertrends og -forventninger til økologien. Ud over landmændene vil man blandt oplægsholderne kunne møde formand Per Kølster, næstformand Mads Helms, adm. direktør i Økologisk Landsforening, Helle Borup Friberg.

På okologi.dk/oekologiloeft kan man se mere om ØkologiLØFT og landmændenes første erfaringer med modellen.