Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Omsætningen hos CNH stiger med hele syv procent

Af MAN - 11. feb. 2019 KL. 09:05

Koncernen leverer en omsætning tæt på 200 milliarder kroner.

CNH-koncernen, der står bag New Holland og Case IH-traktorer, løftede omsætningen til 194,6 milliarder kroner i 2018 efter en fremgang på mere end syv procent i året, fremgår det af en meddelelse fra CNH Industrial.

På bundlinjen vokser CNH indtjeningen endnu mere, fra cirka tre millarder kroner året før til ni milliarder kr.

Især landbrugsområdet er CNH-koncernens hovedområde. Her steg omsætningen med 9,4 procent til i alt 11,7 milliarder dollar, svarende til cirka 76 millarder kroner.

Næsten lige så store er CNH's salg af lastbiler og busser, under segmentet commercial vehicles, som endte på godt 11 millarder dollar.

Tallene viser, at CNH's indtjening på landbrugsmaskiner slår en række andre områder i storkoncernen. Driftsresultatet før skat og renter, ligger på cirka ni procent, mens driftsresultatet på entreprenørudstyr og lastbiler og busser ligger på tre procent, oplyser CNH.

For 2019 forventer CNH Industrial nettoomsætningen af ??industrielle aktiviteter på cirka 28 millarder dollars og justeret fortyndet EPS mellem 0,84 dollar og 0,88 dollar. Netto industriskuld forventes mellem 0,4 milliarder og 0,2 milliarder dollar

CNH meddelte 14. januar 2019 at selskabet starter en strategisk vurdering af sine virksomheder, herunder fastsættelse af mål for hver af dem, som vil kulminere i præsentationen af ??en ny strategisk forretningsplan, der skal planlægges i løbet af 2019.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame