Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nyt sønderjysk samarbejde om forhandling

Af Maskinbladet - 9. jan. 2019 KL. 10:00

PN Maskiner og Sønderup Maskinhandel er gået ind i et nyt samarbejde.

PN Maskiner A/S har i samarbejde med importør Sønderup Maskinhandel A/S fået forhandlingen i Syd- og Sønderjylland af Fort MPM redskabsbærere og X-rot fjernstyret skræntklippere.

Disse maskiner supplerer PN Maskiners eksisterende produktprogram på fineste vis. Begge produkter er kendetegnet ved at have en enkel og effektiv opbygning, som gør dem lette at arbejde med, justere og giver lave driftsomkostninger. Dette fokus på effektivitet og funktionalitet fremfor smarte detaljer passer godt til kundernes behov for effektive løsninger.

Fort redskabsbæreren er udviklet i Italien i samarbejde med Sønderup Maskinhandel, hvorfor den for alvor er tilpasset det danske marked og dets behov. Det var en proces og en maskinudvikling, der startede for tre år siden, hvorfor redskabsbæreren kun har været i salg siden foråret 2018. Maskinen har patenteret støvfilter, der gør, at den uden at støve kan feje også indendørs, og patenteret mundstykke, som gør dens sug meget effektivt også på ujævnt underlag.

X-rot fjernstyret skræntklipperen byder også på noget helt nyt; nemlig en ualmindelig lav egenvægt og en fænomenal vægtfordeling, der gør, at maskinen kører meget mere stabilt, også på meget stejle skrænter, og den klipper lige godt den ene som den anden vej, hvorfor man ikke behøver at bruge tid på at vende klipperen.

PN Maskiner er, som Sønderup Maskinhandel, en familieejet virksomhed, der har været med gennem en fantastisk udvikling indenfor alle sine arbejdsområder, om det er indenfor landbruget, den grønne sektor eller det offentlige regi. PN Maskiner ser frem til at introducerer disse maskiner til sine kunder i Syd- og Sønderjylland, hvor de til en favorabel pris, kan løse mange af deres opgaver. De første tre redskabsbærere er allerede blevet solgt og leveret til kunder, der tydeligt kan se fordelene ved disse mekaniske redskabsbærere.

Fredag den 11. januar 2019 præsenterer PN Maskiner offentligt produkterne i forbindelse med sit åbent-hus-arrangement, hvor alle er velkomne til at lægge vejen forbi. Adressen er Koldingvej 17, Troldkær, 6630 Rødding mellem kl. 9 og 17. Importøren vil også være til stede.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame