Stroco-Agro er den danske importør af Horsch-maskiner, og for et par år siden overtog firmaet også importen af Horsch i Sverige.

- Sverige er et stort land at dække rent geografisk, og derfor er det glædeligt, at vi nu kan præsenterer et samarbejde med to store New Holland-forhandlere i Sverige, fortæller Anders Skovsted, Stroco-Agros agent i Sverige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to forhandlere er Axima, som forhandlere Case IH og New Holland samt Agroma Nordväst, som sælger New Holland. De to forhandlere har henholdsvis ni og fire afdelinger i det sydlige Sverige.

- Vi er fortsat på jagt efter flere samarbejdspartner, men vi har store forventninger til det nye samarbejde, som helt sikkert vil styrke vores position i Sverige, fortæller Anders Skovsted til Maskinbladet.

Fortsætter med CNH

Efter den tidligere svenske importør Söderberg og Haak blev opsagt som importør af New Holland og Case IH, så valgte Axima og Agroma Nordväst at fortsætte med CNH-produkterne.

Men samtidigt med at forretningerne sagde farvel til Söderberg og Haak, sagde de også farvel til Amazones produktprogram.

- Vi har set et behov for at supplere vores maskinsortiment på sprøjtesiden, og de nuværende såmaskiner og redskaber til jordbearbejdning. Vi tror på Horsch, der er et sand premium-brand, siger Carl Lindell, administrerende direktør for Axima til Jordbruksaktuellt og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Da gårdene bliver stadig mere professionelt, er det meget interessant at repræsentere et sådant mærke.