Holmsland Maskinforretning A/S har indgået aftale med østriske Pöttinger om forhandling af redskaber i rødt og hvidt i det midt- og vestjyske.

Med afdelinger i Kloster og Kjellerup har maskinforretning i mere end 20 år haft forhandlingen af Lely. Efter Agcos køb af Lely græsmaskiner ændres forhandlingen hos Holmsland Maskinforretning til Pöttinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ingen Lely kunder efterlades.

Det store antal Lely-maskiner der er solgt fra Holmsland Maskinforretning A/S vil stadig blive serviceret. Således vil der stadig i fremtiden blive lagerført slid- og reservedele til Lely maskinerne.

- Det er med vemod at afslutte med Lely, men vi kan forsikre alle vores Lely-kunder fuld opbakning til deres maskiner i fremtiden, fortæller Arne Nielsen indehaver af Holmsland Maskinforretning A/S.

- Med Pöttinger begynder vi et nyt spændende kapitel, hvor vi får udvidet vores produktsortiment på både græs- og jordbehandlings- maskiner, uddyber Arne Nielsen.

Styrkelse af Pöttinger i Danmark.

Det fremtidige samarbejde med Holmsland Maskinforretning A/S vækker glæde hos Pöttinger:

- Holmsland Maskinforretning A/S er kendt for stor passion og engagement for de produkter de forhandler, fortæller Lars Andreasen, salgschef Pöttinger Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med dette samarbejde ser vi frem til i fællesskab at løfte salget af Pöttinger maskiner i området, forklarer Lars Andreasen.