Tirsdag den 30. september inviterer rådgivningscenter Heden & Fjorden, Holstebro-Struer Landboforening og Herning-Ikast Landboforening til informationsmøde i Aulum Fritidscenter. Mødet, der handler om den nye EU-reform samt status på vandplanerne og arbejdet i vandrådene, finder sted fra klokken 19.00-22.00.

- EU-reformen, vandplanerne og arbejdet i vandrådene påvirker de fleste af vores kunder, så derfor vælger vi at holde et informationsmøde, hvor interesserede kan høre mere, siger Kjeld Nørgård, chefrådgiver i Plante & Miljø.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sven Agergaard, bestyrelsesformand for Heden & Fjorden, indleder mødet, hvorefter NaturErhvervstyrelsen orienterer om EU-reformen. Efter en kaffepause fortæller Helle Borum, miljørådgiver i Heden & Fjorden, om vandplanerne og arbejdet i vandrådene.

- I vandrådene er vi blevet enige om retningslinjer for en indsats i anden planperiode, og det har været en god oplevelse. Jeg ser frem til at fortælle om arbejdet i vandrådet, og hvad vi har fået ud af det, siger Helle Borum.