Dyrskuet i Horsens har indgået et samarbejde med Maskinbladet omkring markedsføring og eksponering af arrangementet på en måde, som kan skabe synlighed og være til fordel for begge parter.

Det oplyser formand for Foreningen Land & by ØSTjylland, Jeppe Mouritsen og salgschef Toby Nielsen, Maskinbladet, der netop har indgået aftale om et mediepartnerskab vedrørende næste års dyrskue den 13. og 14. juni 2014.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi forventer, at vi kan opnå en god profilering af dyrskuet over for landmændene via denne aftale. Dyrskuet rammer bredt og har en masse sjove og spændende oplevelser at byde på for bybefolkningen og børnefamilier. Men vi er der også for den aktive landmand, og i den forbindelse ser vi spændende perspektiver i et samarbejde med Maskinbladet, siger Jeppe Mouritsen.

Toby Nielsen siger, at Maskinbladet gerne vil være med til at bakke op om dyrskuet i Horsens og gøre en indsats for, at der kommer endnu flere professionelle landmænd.

- Vi har mulighed for at give dyrskuet en god eksponering, og vi kan samtidig opnå en synlighed omkring dyrskuet, som kan være værdifuld for os, siger han.

Nyt navn til skuet

Dyrskuet i Horsens, som har en lang historie bag sig og har været afviklet ikke færre end 143 gange, hedder fra 2014 "Det østjyske Dyrskue".

- Vi er allerede godt i gang med forberedelserne, og vi har på nuværende tidspunkt solgt cirka halvdelen af standpladserne til maskinudstillingen, hvilket er mere end vi de andre år har solgt på dette tidspunkt, siger Jeppe Mouritsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fornemmer en generel opbakning og stor interesse for dyrskuet efter sidste års succes, hvor det var god tilslutning fra både dyre- og maskinudstillere, og hvor skuet blev besøgt af cirka 24.000 gæster.

- Dyrskuet er en positiv begivenhed, som mange mennesker hvert år ser frem til og betragter som et af årets højdepunkter. Der er masser af traditioner omkring dyrskuet, men vi prøver også at skabe et arrangement med fornyelse og udvikling. Her tror jeg på, at samarbejdet med Maskinbladet peger i den rette retning, når det gælder om den landbrugsfaglige udvikling og nytænkning, siger dyrskueformanden.