Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nyt advokatfirma til landbruget ser dagens lys

Af ame - 12. jan. 2018 KL. 13:44

Advokatfirma skifter navn, tager to nye partnere med og laver rådgivning henvendt til landbruget.

Under et nyt navn fører LN Advokater firmaet videre under navnet Norden Advokatfirma med to nye partnere. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

De to nye partnere, advokaterne Christian Ameland Nielsen og Carsten Jacobsen, er kommet med, da det, ifølge firmaet, var tid til at forny både navn og strategi.

- Sammen med Christian, Carsten og resten af holdet bag Norden Advokatfirma, har vi særlige fokusområder med ekspertviden på områder med landbrug og erhverv, hvor vi tilbyder vores kunder den rådgivning, som de står og mangler. Vores tætte samarbejde med fagrådgiverne, i blandt andet LandboNord, styrkes, så vi altid kan trække på den nødvendige viden som eksempelvis landmænd vil få stor gavn og værdi af, siger advokat og partner i Norden Advokatfirma, Mads Kringelbach.

Tre afdelinger

Norden Advokatfirma vil få hovedafdeling i Erhvervsparken 1 i Brønderslev, men også være repræsenteret i afdelingerne på Brøndumvej 12 i Fjerritslev og Tronholmen 5 i Randers.

- Vi oplever en øget efterspørgsel på specialiseret rådgivning. Derfor har vi valgt at samle et team af rådgivere, der med deres erfaring giver kunden mulighed for unik rådgivning blandt andet inden for persondata, grøn energi og immaterielle rettigheder. Det betyder ofte en tæt sparring med både kunden, men også det hold af rådgivere, som kunden ellers omgiver sig med. I Norden Advokatfirma er vores ambition at være det naturlige valg, når de vigtige beslutninger skal tages i virksomheden eller på bedriften, siger advokat og partner i Norden Advokatfirma, Christian Ameland Nielsen.

Midlet mod mange spekulationer

Norden Advokatfirma består af en række medarbejdere, som altid står klar til en uforpligtende og gratis vurdering af kundernes sager. Ofte kan et kort møde være midlet mod mange spekulationer.

- Et af vores kerneområder er landbruget. Her er det blandet andet spørgsmål om generationsskifter, fremtidsfuldmagter eller den nye persondataforordning, der kan give spekulationer ude på den enkelte bedrift. Men med den rigtige juridiske bistand, vil der være overskud til holde fokus de rigtige steder, siger advokat og partner i Norden Advokatfirma, Carsten Jacobsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame