Der er en danmarkspremiere med, når Case IH Europa tur stopper fire steder i Danmark. Her kører den helt nye Maxxum med redskaber, og det samme gør Magnum- Rowtrac-, Optum- og Puma-modeller.

Målet med turen er at give interesserede mulighed for at opleve traktorerne i arbejde i marken, fordi det er sådan, man finder ud af, hvad den kan.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Derfor er vi meget glade for, at vi får fire stop på Case IH Europaturen rundt i Danmark, siger marketingchef Kristian Refnov, Case IH Danmark.

Fra Himmerland til Lolland

Første stop er torsdag 29. september ved Aars, næste stop mandag 3. oktober ved Tørring, tredje stop er ved Ringsted onsdag 5. oktober og sidste stop fredag 14. oktober på Lolland.

De røde traktorer kommer dog ikke alene.

- Vi laver det som en slags rullende dyrskue, hvor flere af de største og velkendte producenter af redskaber er med.

- Vores traktorer bliver spændt for og skal arbejde med redskaberne, fortæller Kristian Refnov og understreger, at det også gælder for den nye Maxxum, som har danmarkspremiere på turen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

GPS, olie og dæk

Fra Case IH er der både medarbejdere fra de lokale forhandlere og fra Case IH Danmark med ved de fire stop.

- De kan svare på spørgsmål og fortælle mere om vores traktorprogram til alle interesserede, siger Kristian Refnov.

Ud over det kan de også fortælle om de mange muligheder for RTK-autostyring med videre, som Case IH tilbyder.

Det samme gælder for redskaberne, hvor repræsentanter for forskellige mærker af redskaber vil være til stede afhængig af stedet i landet.

- Vi har allieret os med nogle af vores samarbejdspartnere inden for olie, dæk og redskaber, og derfor er der rig mulighed for en professionel snak med specialister på andet end maskiner, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også Case Construction

Ud over traktorerne og redskaberne i arbejde vil Case Construction også komme og vise et udvalg af sit program.

- Det er interessant for både landmænd og maskinstationer, påpeger Kristian Refnov.

Også finansieringseksperter er til stede på turen.

- Vores specialister i finansiering er også med, og de kan fortælle om de forskellige muligheder, vi har, siger Kristian Refnov.

- Dermed kan både landmænd og maskinstationer komme hele vejen rundt om det, der hænger sammen med traktorerne, tilføjer han.