Rasmus Degn A/S i Høng har i mange år været en af landets bedst sælgende Valtra-forhandlere. Med et salg på 26 nye Valtra-traktorer kom forretningen i 2013 ind på en andenplads blandt de danske forhandlere.

- Det er vi rigtig godt tilfredse med, og vi er også både ydmyge og glade for, at vi har nogle trofaste kunder, som bakker os op, siger Niels Degn, indehaver af Rasmus Degn A/S.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med den nye S-serie på op til 400 hestekræfter kan Valtra levere en komplet serie af traktorer og står derfor i dag stærkere end nogensinde.

- Vi har allerede solgt fire traktorer i den store S-serie, men mange landmænd og maskinstationer er stadig ikke klar over, at vi nu er full-line, og at Valtra dækker ethvert behov, siger Mads Degn, der er tredje generation Degn i Rasmus Degn A/S.

Godt begyndt

Hos Rasmus Degn A/S er man klar over, at der skal hænges i for at holde placeringen i toppen af salgsstatistikken. Derfor arbejder værkstedet lige nu på højtryk for at klargøre syv nye Valtra-traktorer, som virksomheden har solgt her i løbet af vinteren, og som skal leveres før forårstravlheden sætter ind.

- De syv traktorer er i størrelsen 140-220 hestekræfter, og i bytte skal vi have traktorer i nogenlunde samme størrelse. Det er en fornuftig størrelse, som er til at omsætte, og derfor er vi ikke låst af et stort lager af brugte traktorer, siger Mads Degn.

Tre af de nye traktorer skal leveres til Gangergaardens Maskinstation, der kun ligger nogle få hundrede meter fra maskinforretningen på modsat side af Høng Landevej. To af de tre traktorer er T213 Versu på 215 hestekræfter, mens den tredje er en N163 Versu på 171 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De to store traktorer er udstyret med frontlift og frontmonteret kraftudtag, så de kan håndtere et skårlæggersæt. Traktorerne er desuden forberedt til autostyring, siger Mads Degn.