Deutz-Fahr udvider nu den seks cylindrede 6-serie med tre modeller samt efternavnet .4 - som hentyder til motoren i modellerne: Firecylindret.

6155.4, 6165.4 samt 6175.4 er navnene på de tre nye modeller, og 4-tallet til sidst fortæller, at der er tale om traktorer med fire cylindret motorer, mens 6-tallet i begyndelsen fortæller at det er traktorer fra 6-serien, mens de tre midterste tal fortæller om effekten på modellerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De tre modeller yder 156, 164 samt 171 hestekræfter og effekten kommer fra den firecylindret Deutz AG TCD 4,1 liters motor med Stage IV-kravene, som overholdes med ren SCR-teknologi.

Flere transmissionstyper

De nye modeller minder om den øvrige 6-serie med samme kabine, blot er akselafstanden 20 centimeter kortere.

At de nye firecylindret modeller minder om den øvrige serie ses også på transmissionsvalget, da man i de nye firecylindret traktorer også har mulighed for at vælge mellem PowerShift-udgaven, RC Shift-udgaven samt den trinløse TTV-udgave.

Liften i bag løfter 9,7 ton, mens frontliften kan løfte 4,1 ton, hvor det også er muligt at monterer front-PTO. Der kan vælges mellem tre hydraulikpumper på enten 120,160 eller 170 liter i minuttet, hvilket afhænger af transmissionsvalget.

Der kan monteres fem udtag bag på traktoren samt to ved frontliften og alle ventiler kan styres elektrisk styret fra kabinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvornår de nye modeller kommer til Danmark er endnu uvist.