Af Mads Blenker

Der er tale om en vaskeægte nyhed, når Brøns Maskinforretning byder velkommen til markdemonstration tirsdag den 28. juli.

Maskinforretningen vil fremvise det nyeste indenfor jordbearbejdningsmaskiner fra Amazone. Den helt store nyhed er en Amazone Certos 5001-2TX discharve, der har en arbejdsbredde på fem meter. Discharven udmærker sig med kraftige og takkede skiver, der kan arbejde i en dybde fra syv til 25 centimeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover vil Brøns Maskinforretning fremvise en Cenius 5003-2TX bugseret stubharve, der også har en arbejdsbredde på fem meter.

Såteknik

Maskindemonstrationen sætter også fokus på såteknik, og her vil man kunne opleve Amazone såmaskinerne køre i pløjet jord.

Til markdemonstrationen medbringer Brøns Maskinforretning en Cirrus 6003-2C såmaskine med seks meters arbejdsbredde. Maskinen er udstyret med gødningsplacering, og det finder man også på Bayena 6001-C tandsåmaskinen, som også kan opleves til demonstrationen.

- Vi vil gerne løfte Amazones image, når det kommer til jordbearbejdning og såteknik, siger Anders Clemmensen, der er sælger hos Brøns Maskinforretning.