Næsbjerg i Vestjylland er blevet hjemsted for rådgivningsfirmaet Næsbjerg Rådgivning & Revision ApS,

som tilbyder økonomisk rådgivning i landbrugssektoren med speciale inden for kvæg og mink. Det skriver Næsbjerg Rådgivning og revision i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manden bag rådgivningen i det nye firma er Christian Jørgensen, der er Cand. Agro og registreret revisor. Han har mange års erfaring inden for landbrugsrådgivning samt et godt kendskab til landbrugets vilkår og muligheder.

Han håber på især at kunne hjælpe driftsledere, der ønsker en tæt og kvalificeret sparring.

Christian Jørgensen vil blandt andet hjælpe kunderne til at træffe bedre beslutninger i forbindelse med den løbende optimering i bedriften samt ved overvejelser om større investeringer på bedriften i jord og ejendom.

Som registreret revisor og medlem af foreningen FSR - danske revisorer, er Christian Jørgensen løbende opdateret med blandt andet selskabslovgivningen og i stand til at yde en meget helhedsorienteret rådgivning, der også inddrager mulighederne for selskabskonstruktioner og ansvarlig kapital, crowdfunding modeller, netværkslån, Earn-out, skatteudskydelse med videre som afsæt for at realisere planer om udvikling og vækst i erhvervet.

Christian Jørgensen har til daglig kontoradresse på Engdraget 20 i Varde. Det er under samme tag som

Artiklen fortsætter efter annoncen

iværksættermiljøet PowerTower under ProVarde.