I forhold til de tidligere modeller er ballekammeret i den nye F441-serie pressere vokset fra 117 til 121 centimeter.

R-modellen leveres som standard med en to meter bred pickup, og på bestilling kan presseren monteres med en 220 centimeter bred pickup. Indføringsrotoren produceres nu af Hardox stål, og presseren kan monteres med enten 13 eller 25 knive. Vælges modellen med 25 knive kan der arbejdes med enten 0, 12, 13 eller alle knive.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Drivlinjen i presseren er optimeret, og eksempelvis er kæden, der trækker indføreingen, gjort 20 procent stærkere.

På single eller bogieaksel

Som standard leveres John Deere C441R på en singleaksel, og med dæk der er op til 750 millimeter brede. Alternativt kan presseren leveres med bogie og her er den maksimale dækstørrelse 620/45R22.5.

Indpakkerbordet på wrapperen er gjort dybere, for at minimerer risikoen for, at ballerne ruller af indpakkerbordet i bakket terræn. Selve wrappearmen er gjort 15 procent hurtigere og arbejder nu med 40 o/minut.

Foliet læsses hydraulisk

John Deere har gjort meget ud af designet på C441R , og for ikke at ødelægge det stringente designet med ekstra ruller af wrapfolie, findes der opbevaringsplads til ti ruller folie under de bagerste paneler.

Folietruller er tunge, og for at gøre det både let og arbejdsmiljømæssig forsvarligt at sætte folien på plads, har John Deere udviklet et hydraulisk system, som sænker magasinerne til de ekstra ruller ned i en bekvem arbejdshøjde. Systemet betjenes med trykknapper på begge sider af presseren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både med og uden wrapper presser John Deere 441R baller med en diameter på 1,25-1,35 meter.