Advokat Suzanne T. Estrup er den 1.januar 2019 indtrådt som partner hos Sønderby Legal, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Suzanne T. Estrup fik sin bestalling som advokat i 1993 og kommer fra Advokaterne Moltke-Leth, København K. Hun er specialiseret i rådgivning indenfor landbruget og har også lang erfaring med rådgivning af virksomheder indenfor arbejds- og ansættelsesrets-området.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Suzanne T. Estrup har været medlem af bestyrelsen i Sektionen for Større Jordbrug og BYFO (bygningsfredningsforeningen) og hun er medlem af repræsentantskabet Realdania. Hun har desuden international erfaring fra sit medlemskab af LAW (verdensomspændende netværk for advokater) og som medlem af bestyrelsen i Øresundsadvokaterne.com.

Disse kompetencer passer godt sammen med Sønderby Legal, der er specialiseret i EU-retslige forhold, og repræsenterer en række større organisationer med tilknytning til landbrugssektoren, blandt andet interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrug.

Advokat og partner hos Sønderby Legal, Hans Sønderby Christensen, udtaler:

- Suzanne T. Estrup er en meget anerkendt advokat, med stærke kompetencer indenfor landbrug- ansættelses- og arbejdsret samt erhvervsret generelt. Ud over hendes erfaring og kompetencer tilfører hun os et omfattende netværk indenfor landbrugsområdet, og vi er stolte over at byde hende velkommen i vores partnerkreds.

Advokat Suzanne T. Estrup udtaler i pressemeddelelsen:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg glæder mig meget over at indgå som partner i Sønderby Legal. Sammen udgør vi et unikt team med stærke kompetencer, og kan yde dansk landbrug kompetent og specialiseret juridisk bistand indenfor alle områder.

Sønderby Legal er ekspanderet kraftigt siden firmaets etablering 1. oktober 2016 og beskæftiger i dag 21 medarbejdere. Sønderby Legals landbrugsafdeling, SL Agro, er specialiseret i juridisk rådgivning til landbruget, der i vid udstrækning reguleres af komplekse EU-retlige regler. Fremover bliver Suzanne T. Estrup medlem af SL Agro.

SL Agro ledes af landbrugsjurist Trine Trærup Olsen og består desuden af partner og advokat Niels Munch, advokat Jens Jacob Halling, partner og advokat Anders Stoltenberg og partner og advokat Hans Sønderby Christensen.