Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny Massey Ferguson forhandler i Kronjylland

Af esu - 4. dec. 2017 KL. 13:06

Hjallerup Maskinforretning åbner ny forretning i Randers.

Efter Jysk Maskincenters konkurs i sidste måned har man hos Agco Danmark arbejdet intensivt på at finde en løsning, der kunne udfylde det vakuum, der opstod efter konkursen.

Dette arbejde har nu båret frugt, idet Hjallerup Maskinforretning har besluttet at åbne en helt ny maskinforretning i Randers. Det skriver Agco i en pressemeddelelse.

Hos Hjallerup Maskinforretning glæder direktør Morten Bordvik sig til at komme i gang i Randers:

- For Hjallerup Maskinforretning er det afgørende at vi løbende kan sikre den nødvendige vækst, udvikling og volumen. I den forbindelse er det klart, at hele det kronjyske område har været interessant for os. MF står stærkt i området, og da de lokale kompetencer var til stede, var der ikke langt fra tanke til handling. Vi har allerede fundet de nye lokaliteter i Randers, og har været heldige at kunne ansætte nogle medarbejdere fra det tidligere JMC. Det er vigtigt for os, at vi har fået samlet de rigtige kompetencer og etableret fuldt udbyggede salgs- og servicefunktioner, således at vi altid kan sikre en optimal lokal service.

God lokal dækning

Med servicepunkter i Støvring og Aars, syd for Limfjorden, og et tæt samarbejde med Massey Ferguson Servicepartnerne Holms Maskinservice i Hammel og Brdr. Thorsen på Djursland er vi altid tæt på kunderne - både nord og syd for Randers området. Når vi derudover tilføjer den nye centrale afdeling i Randers, står vi med et utroligt godt udgangspunkt. Grundlaget og kompetencerne er nu til stede - herefter mangler vi kun at få de fysiske rammer i Randers fyldt ud, slutter Morten Bordvik.

Agco Danmark glæder sig over den nye løsning

Adm. Direktør Bo Gade, Agco Danmark, har fra starten været involveret i arbejdet med at finde det rigtige set-up: ?Det har været afgørende for os, at vi kunne finde en god, langsigtet og stabil løsning, der sikrede nærheden til kunderne ? og derigennem det bedste grundlag for vækst i området. Samtidig har det været vigtigt for os, at den ny MF forhandler i Kronjylland har den nødvendige styrke og kompetence til at sælge og servicere det omfattende MF program - hvor blandt andet hele det nye græsprogram netop er kommet til her i efteråret. Dette mål er nu nået med Hjallerup Maskinforretnings beslutning om at åbne en afdeling i Randers - en rigtig god løsning, som jeg er sikker på vil befæste vores position i områder, slutter Bo Gade.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame