En ny generation af IHI V4 gravemaskiner er nu i Danmark. Der er tale om IHI 27V4 2,7 ton mini-gravemaskine med en vægt på 2.755 kg. Den skiller sig ud med fremragende ydeevne, stabilitet og komfort, skriver Brdr. Holst Sørensen A/S & Keenan Danmark i en pressemeddelelse.

Den findes både med og uden kabine og er udstyret med den helt nye IHI S773 -C motor, der yder 13,6 kW ved 2.400 omdrejninger i minuttet og har et lavt brændstofforbrug.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Standardfunktioner omfatter bla. den nye instrumentering samt ergonomisk korrekt placering af joystikkene, der styres med servo-control. Hydraulikudtag som standard med dobbelt eller enkeltvirkende funktion. Mulighed for 2 og 3 udtag proportionalt styrede.

- Gravearmens sving er ekstremt kompakt, hvilket giver sving radius på kun 2030 mm med armen og 775 mm med bagenden, hvilket gør dette til en ideel maskine til arbejde i trange rum, hvor manøvredygtighed er altafgørende. Den maksimale gravedybde på 2440 mm og en skovl kraft 21,0 kN ( 2140 kgf) gør at maskinens præstationer er på et højt niveau. De nye gummibælter reducerer vibrationer og sikre holdbarhed og øget førerkomfort, skriver Brdr. Holst Sørensen A/S & Keenan Danmark videre.