Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny formand for forsknings- og uddannelsesudvalg

Af ame - 11. okt. 2017 KL. 11:08

Nicolai Hansen, administrerende direktør i KMC, bliver ny formand for forsknings- og uddannelsesudvalget i Landbrug & Fødevarer.

Landbrug & Fødevarer får ny formand for virksomhedens forsknings- og uddannelsesudvalg. Han overtager posten som formand efter Asbjørn Børsting.

Nicolai Hansen er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har mere end 30 års erfaring med ledelse af internationalt orienterede fødevarevirksomheder, skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

- Jeg har takket ja til posten, fordi jeg gerne vil bidrage til at få forskning, innovation og uddannelse højere op på den politiske dagsorden. Det kræver, at vi bruger vores forskningsmidler klogt, så de skaber størst mulig gavn i samfund og erhverv, siger Nicolai Hansen.

Han har stået i spidsen for gennemførelse af KMC's nye koncernstrategi, som med fokus på forretningsudvikling og innovation har løftet virksomheden fra at være en kartoffelmelfabrik til at være en avanceret og videntung ingrediensvirksomhed. KMC fremstår i dag som en virksomhed der via forskning og innovation forøger værdien af sine råvarer, skriver Landbrug & Fødevarer.

Højt prioriteret

Landbrug & Fødevarers forsknings- og uddannelsesudvalg består af omrkring 15 centrale personer fra erhvervet med særlig interesse og indsigt i forsknings- og uddannelsesområdet. Forskning og uddannelse er højt prioriteret i fødevareklyngen og ses som en forudsætning for at erhvervet kan udvikle sig, skriver Landbrug & Fødevarer.

- Forskning er meget vigtigt for, at vi i fødevareklyngen kan opretholde og udvide vores position og konkur-renceevne. Det vil blive altafgørende, at vi får bygget mere viden ind i vores processer og produkter, og det opnår vi kun gennem en fælles strategisk og politisk indsats, forklarer Morten Andersen Linnet, der er forskningspolitisk chef i Landbrug & Fødevarer.

I sidste måned præsenterede L&F, DI Fødevarer samt en række store virksomheder fra fødevareklyngen - heriblandt KMC - en ny fødevareforskningsstrategi, der netop også sætter fokus på dette område, skriver Landbrug & Fødevarer.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame