Maskinbladet, Agritechnica.

Den nye 4000-serie fra JCB kommer til at omfatte tre modeller med motorer på 160, 190 og 220 hestekræfter. Ligesom i de større modeller af Fastrac leveres effekten i Fastrac 4000 af motorer fra Sisu. Motorerne overholder emissionskravet ved at der tilsættes AdBlue til udstødningsgassen i en SCR katalysator. De nye modeller forventes at går i produktion i efteråret 2014.

Hydropneumatisk affjedring

Fastrac 4000 er tro mod Fastrac-konceptet, med fire lige store hjul, fuld affjedring og plads til to personer i førerkabinen. På Fastrac 2000-serien, som den nye traktorserie afløser, anvendte JCB hydropneumatisk affjedring med automatisk niveauregulering på bagakslen og mekanisk affjedring på forakslen. På Fastrac 4000 kommer der hydropneumatisk affjedring hele vejen rundt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

CVT transmission

De nye traktorer kommer med firehjulsstyring og en liftkapacitet på otte tons. Transmissionen leveres af AGCO og er en trinløs CVT transmission. Bag den nye kabine er der et lad, hvor der eksempelvis kan monteres en sprøjte eller et lad til salt, hvis traktoren anvendes til vinterbekæmpelse.

Den nye JCB Fastrac 4000 kommer i tre modeller med motorer på 160, 190 og 220 hestekræfter.

Bag den nye kabine er der plads til et lad.

 

De nye Fastrac 4000-modeller kommer med trinløs transmission.