Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny direktør i Kopenhagen Fur fyret før han startede

Af Signe Wiese - 5. okt. 2015 KL. 07:48

Kopenhagen Furs viceadministrerende direktør, der var udset til at sætte sig i chefstolen for virksomheden fra den 1. november, fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Så sent som den 24. september kunne vi her på Maskinbladet bringe nyheden om, at Kopenhagen Fur havde udnævnt virksomheden viceadministrerende direktør, Kenneth Loberg, som afløser for administrerende dirktør Torben Nielsen, der efter 23 år i spidsen for Kopenhagn Fur ville fratræde sin stilling den 31. oktober.

Nu meddeles det imidlertid på Kopenhagen Furs hjemmeside at Kenneth Loberg fratræder med øjeblikkelig virkning.

"Efter at have konstateret tillidsbrud har Kopenhagen Furs bestyrelse og administrerende direktør Torben Nielsen været nødsaget til at afslutte Kenneth Lobergs ansættelsesforhold.", skriver Kopenhagen Fur i en kortfattet meddelelse på sin hjemmeside.

Der igangsættes nu en søgeproces for at finde en ny administrerende direktør til det bebudede generationsskifte i virksomheden, og indtil det er faldet på plads, har Kopenhagen Furs bestyrelse truffet aftale med Torben Nielsen om at fortsætte som administrerende direktør indtil 31. oktober 2016.

Kenneth Loberg, der er uddannet ingeniør og MBA, har siden 2010 været først salgsdirektør og siden også ansvarlig for Marketing og Business Development i Kopenhagen Fur.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame