Agromek og Dansk Agtroindustri får ny direktør, efter at den tidligere direktør, Allan Pedersen for nyligt stoppede, da han havde købt egen virksomhed.

Den nye direktør kommer fra en stilling som chefkonsulent i DI - Dansk Industri med ansvar for DI's aktiviteter og medlemskontakt på Fyn og i Vestsjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claus Hermansen er uddannet sergent i hæren og cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet. Efter job i Amtsrådsforeningen og senere Fredensborg Humlebæk Kommune kom han i 2004 til trafikselskabet Movia i København. Her havde han stillinger som blandt andet sekretariatetschef og senest som kommunikationschef inden han i 2012 kom til DI.

100 medlemsvirksomheder

I sit nye job som direktør for Dansk Agroindustri skal Claus Hermansen videreføre og udbygge den tætte kontakt mellem brancheforeningen og dens knap et hundrede medlemsvirksomheder over hele landet. Dansk Agroindustri leverer maskiner og udstyr til landbruget og tilstødende erhverv.

- Vi er glade for at kunne ansætte Claus Hermansen som brancheforeningens nye direktør. Med hans grundige kendskab til, hvordan en medlemsorganisation arbejder, ser vi frem til en fortsat udbygning af aktiviteterne for medlemmerne i Dansk Agroindustri. Samtidig bliver en af opgaverne at hjælpe virksomhederne til en styrket adgang til og afsætning på vækstmarkeder, siger formanden for Dansk Agroindustri, administrerende direktør Jens-Peter Pedersen, Jema Agro A/S.

Claus Hermansen bliver samtidig direktør for Agromek, landbrugsmessen i MCH Messecenter Herning, som Dansk Agroindustri står bag sammen med Landbrug & Fødevarer.