På Agromek i november vil firmaet Hoegild ApS præsentere et nyudviklet program af egenproducerede fuldfoderblandere. Det sker på firmaets stand i Hal F.

Ifølge Hoegild ApS er der et behov for nytænkning indenfor fodringsudstyr til kvæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores opfattelse er, at der er behov for fortsat nytænkning indenfor fodringsudstyr til kvæg, hvis kvægbrugerne skal blive ved med at øge produktiviteten i årene fremover, siger indehaveren af Hoegild ApS, Johnny Høgild Pedersen.

Samarbejde

To af firmaets ingeniører arbejder på højtryk med at tegne og konstruere de nye fuldfoderblandere, der ventes klar til Agromek.

Ifølge Johnny Høgild Pedersen er udviklingen af de nye fuldfoderblandere sket i et tæt samarbejde med danske mælkeproducenter.

Hoegild ApS startede op i efteråret 2013 og har siden etableret sig på markedet som specialist indenfor fuldfoderblandere, skriver Hoegild ApS i en pressemeddelelse.

Dels som leverandør af reservedele til fuldfoderblandere af diverse fabrikater, dels med udvikling, produktion og salg af blandesnegle og endelig med genopbygning og salg af brugte fuldfoderblandere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores entré på markedet for nye fuldfoderblandere er den næste etape i den vækst- og udviklingsplan, vi lagde, inden vi startede op sidste efterår, fortæller Johnny Høgild Pedersen.