Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny aftale med israelsk klynge

Af kfp - 12. jun. 2018 KL. 16:30

Danish Food Cluster bygger bro til Israelsk super-klynge.

Danish Food Cluster har indgået partnerskab med start-up nationen for at bringe nye ideer og partnere til Danmark - og samtidig bane vejen for flere internationale alliancer. Det skriver Danish Food Cluster i en pressemeddelelse.

En motorvej som skal få fødevareinnovationen til at strømme mellem en af verdens førende start-up klynger og den danske fødevaresektor. Dét er formålet med det nye partnerskab mellem organisationen Danish Food Cluster og to hovedaktører fra den israelske fødevareteknologi klynge: Start-up inkubatoren The Kitchen og Israel Initiative 2020, som er ledet af Israels førende sociale entreprenør Erel Margalit.

The Kitchen, den officielle fødevareteknologi partner for Israels myndighed for innovation, er placeret i Tel Aviv ? byen med verdens højeste tæthed af start-ups. Ifølge CEO i Danish Food Cluster, Lone Ryg Olsen, vil det nye partnerskab med The Kitchen bringe banebrydende ideer, innovative partnere og nye forretningsmuligheder til den historisk stærke danske fødevaresektor.

Den israelske start-up klynge er verdens bedste til at udvikle produkter, der aldrig før er set, ifølge The Global Startup Ecosystem Report 2017. Og flere rapporter placerer Israel som nummer et på verdensplan i forhold til andel af venturekapital per indbygger.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame