Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny administrerende direktør til Kopenhagen Fur

Af mbl - 14. mar. 2016 KL. 10:22

I efteråret fyrede Kopenhagen Fur Kenneth Loberg, der var udset til at overtage direktørstolen, når Torben Nielsen går på pension. Nu har pels-giganten ansat en ny direktør.

Efter 24 år som administrerende direktør for Kopenhagen Fur går Torben Nielsen på pension. Sidste efterår meldte Kopenhagen Fur ud, at Kenneth Loberg skulle overtage posten, men han blev fyret for et internt tillidsbrud, inden han nåede at overtage direktørstolen. Derfor blev Torben Nielsen på posten, og nu trækker han sig altså tilbage, og han overleverer posten til Jesper Uggerhøj, der kommer fra en stilling som administrerende direktør i Irma.

Jesper Uggerhøj har stor erfaring med ledelse af virksomheder med fokus på afsætning, detailhandel samt koncept og forretningsudvikling i såvel Danmark som i udlandet. Han har tidligere været administrerende direktør for Premier Is - Mejerigaarden A/S og Løgismose A/S. CV'et tæller desuden ledende stillinger i Toms-Gruppen og Arla Foods.

- Vi er utroligt glade for at kunne meddele, at netop Jesper Uggerhøj overtager direktørstolen i Kopenhagen Fur. Vi er jo en virksomhed med meget stor spændvidde lige fra primærproduktion hos pelsdyravlerne, over den meget store fælles virksomhed med auktionshuset, rådgivning, laboratorium, interessevaretagelse og videre ud over de internationale catwalks i f.eks. Shanghai og Milano. Jesper har både en solid erfaring med international afsætning, og så har han jo også - med mange års ansættelse i Arla Foods - været i en landmandsejet andelsvirksomhed før. Vi glæder os meget til samarbejdet, siger Tage Pedersen, formand for Kopenhagen Furs bestyrelse.

- Jeg ser det som en meget stor og spændende udfordring at overtage direktørposten i Kopenhagen Fur. Virksomheden har i tæt samarbejde med de danske pelsdyravlere skabt imponerende resultater på de internationale markeder de senere år og indtager i dag en global førerposition. Den position ser jeg frem til fortsat at kunne udvikle i tæt samarbejde med pelsdyravlerne og de mange dygtige medarbejdere i Kopenhagen Fur, siger Jesper Uggerhøj.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame