Den første torsdag i måneden er der åben for den permanente udstilling på det store landbrugsfaglige kompleks Futterkamp nær Kiel. Hver måned har et særligt tema, eksempelvis svineavl, kvægbrug, markbrug, bioteknologi eller lignende.

Nu har NutriFair indgået en samarbejdsaftale med Futterkamp, således at nordtyskerne kan deltage i Fredericia og slå på tromme for udstillingerne i Kiel - og NutriFair kan markedsføre messen i Fredericia over for de nordtyske landmænd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De fleste af dem kan nå Fredericia inden for to en halv time, og mange tyske landmænd ser i forvejen mod Danmark hvad angår innovation, nye løsninger, produkter og så videre, siger Allan Trøjborg fra W. Domino, som hver måned er blandt udstillerne i Futterkamp og derved har rigtig god føling med nordtysk landbrug.

Allan Trøjborg sidder også i NutriFairs messekomité, og han forventer, at den dansk-tyske aftale kan løfte det i forvejen pæne besøgstal af tyske fagfolk i Fredericia.

I øvrigt ser prognosen for NutriFair 2017 rigtig fornuftig ud. I skrivende stund er der allerede knap 140 udstillere på plads, som besætter cirka 5000 kvadratmeter. Det matcher og endda overgår niveauet på samme tidspunkt sidste år, og teamet bag NutriFair vil i de kommende måneder fyre godt op under salgs- og markedsføringskedlerne til den sjette udgave af messen.

- Målet er klart: De besøgende skal også i 2017 møde et stort og stærkt fagligt forum fyldt med nyheder, inspiration og løsninger for landbruget, konstaterer Peter Ricardo Poulsen, der pr. 1. juli er ansat som projektleder i Messe C Fredericia, hvor han er ansvarlig for NutriFair.

Lige som tidligere danner messen i Fredericia rammen om en række møder, generalforsamlinger og foredrag. Muligheden for både at komme til møde/foredrag og for at besøge messen er en attraktiv "pakke" for mange organisationer, udstillere og besøgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På førstedagen, onsdag, indtager eksempelvis Danske Svineproducenter igen i år konferenceafdelingen med deres årlige generalforsamling, mens det dagen efter er Bæredygtigt Landbrug, der afholder stormøde.

Også Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter er aktive på NutriFair 2017, hvor de på deres egen scene i udstillingsområdet afvikler et spændende foredragsprogram messen igennem.