Den ottende udgave af NutriFair 2019 er netop gået i gang i MesseC i Fredericia. Alle udstillere var inviteret til fælles morgenmad, hvor direktør Grete Højgaard, åbnede ballet med en velkomsttale. Her udtrykte hun sin glæde over at se så mange og talte samtidig om hvilke forventninger, hun har for messen.

- Mon ikke der er mange, som vil bruge messen til at tale om de ting, der fylder i hverdagen - noteringen, foderpriser, brexit og svinepesten i Kina, fortalte Grete Højgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg vil gerne sige tak til alle jer udstillere ? både gengangere og nye. Derudover skal der lyde en stor tak til vores unikke messekomité, som er med til at holde os skarpe på, hvad der er relevant indhold for messen, sagde Grete Højgaard, inden hun gav ordet videre til Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard.

Borgmesteren fortalte blandt andet af, hvor stolt han er over, at NutriFair endnu engang finder sted i kommunen.

- Det er så vigtigt, at vi støtter dansk landbrug. Vi, i Fredericia, gør, hvad vi kan for at støtte erhvervslivet og sikre gode vilkår til landbruget og fødevareindustrien, sagde Jacob Bjerregaard, inden han afsluttede sin tale med, at ønske alle nogle gode dage på NutriFair.

Underholdning og gode råd

Iværksætteren og stifteren af Coolshop, Jacob Risgaard, gik efterfølgende på scenen og fik for alvor sat gang NutriFair. For der blev grinet og lyttet intenst, da Jacob Risgaard fortalte diverse anekdoter og fortællingen om de udfordringer, der ofte følger med i vejen til succes.

Jacob Risgaard gav udstillerne gode råd til at opnå succes og lagde stor vægt på, at det er vigtigt at holde det simpelt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når Amazon har 1000 forskellige kabler til et produkt, har vi tre. Vi skal være dét sted, hvor man let kan finde produktet og kundeservice, fortalte Jacob Risgaard, mens han også roste danskerne for at have gode samarbejdsevner.

- Noget af det, danskerne er aller bedst til, er at arbejde på kryds og tværs, selvom vi er konkurrenter.

Jacob Risgaard rundede også sit indslag af med at ønske alle en god messe, inden de mange udstillere kunne gå ud til deres stand for at tage imod gæster i de to kommende dage.