Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

NRE skal bygge nyt hovedkvarter for DLG

Af Torben Jastram - 4. sep. 2018 KL. 11:15

  • ww304696_1
  • ww304696_2

AP Ejendomme har valgt NRE Denmark som totalentreprenøren til byggeriet af det kommende regional- og hovedkvarter i Fredericia.

AP Ejendomme og entreprenørvirksomheden NRE Denmark har indgået en kontrakt om totalentreprise på opførelsen af det nye regional- og hovedkontor for grovvareselskabet DLG. Et hovedkontor som AP Pension er ejer af, og hvor DLG bliver lejer de næste mange år frem, når det 7.500 kvadratmeter store byggeri efter planen er klar til indtagelse af cirka 300 medarbejdere i løbet af 2020, hvor DLG rykker fra Axelborg i centrum af København til Fredericia.

- I AP Pension oplever vi Fredericia og trekantsområdet som et spændende vækstcenter, hvor der er interessante udviklingsmuligheder, og hvor vi mener både at kunne skabe spændende byggerier og sikre vores kunder solide afkast. Med valget af totalentreprenør er vi klar til at gå i gang med byggeriet af det kommende hovedkontor for DLG i Fredericia, siger administrerende direktør for AP Ejendomme, Peter Olsson.

citat startcitat start

Med valget af totalentreprenør er vi klar til at gå i gang med byggeriet af det kommende hovedkontor for DLG i Fredericia.

Adm. direktør Peter Olsson

AP Ejendomme

citat slutcitat slut

Byggeprojektet vil blive gennemført i tæt samarbejde med arkitektfirmaet PLH Arkitekter, der tidligere har vundet arkitektkonkurrencen om at tegne projektet.

Med sin placering i Fredericia tæt på Lillebæltsbroen og tæt på motorvejen E45 bliver bygningen placeret i et knudepunkt, hvor det er let at komme til og fra.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame