Der er ikke noget nyt i, at fokus i en længere årrække især har været rettet mod Claas hos Nexø Smede- & Maskinforretning med hjemsted i byen af samme navn på Bornholm.

- Det nye er, at vi har valgt at vinke farvel til Valtra fra 30. juni i år, forklarer maskinhandler Bent Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu stod vi over for et nyt valg, som var nemt at træffe. Vi kunne få en eksklusiv Claas forhandling fra 1. juli eller få forlænget vores kontrakt med Agco om forhandling af Valtra i blot et halvt år,

Bent Christensen, Nexø Smede- & Maskinforretning

Sammen med sin ægtefælle, Anette, har han drevet maskinforretningen siden 1. september 1975 og dermed oplevet mange forandringer i branchen.

- Nu stod vi over for et nyt valg, som var nemt at træffe. Vi kunne få en eksklusiv Claas forhandling fra 1. juli eller få forlænget vores kontrakt med Agco om forhandling af Valtra i blot et halvt år, uddyber han.

Valget faldt uden tøven på den eksklusive forhandling af Claas, som i forvejen fyldte mest i forretningen.

Importøren glad for samarbejdet

For LMB Danmark, importør af Claas til det danske marked, er der stor tilfredshed med, at Nexø Smede- & Maskinforretning fortsætter som eksklusiv forhandler af Claas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har gennem årene haft et rigtig godt samarbejde, som nu bliver yderligere styrket med endnu stærkere fokus på Claas, siger adm. direktør Michael Husfeldt, LMB Danmark.

Udover at levere kvalitetsmaskiner har Anette og Bent Christensen samt deres medarbejdere gennem årene også haft øje for, at service er i centrum for landmændene.

- Det kan vi med Claas, og vi følger løbende op med efteruddannelse samt indkøb af det udstyr, der skal bruges på værkstedet, forklarer Bent Christensen.

Salg af alle Claas maskiner

Som full line forhandler af Claas er der mejetærskere, traktorer, finsnittere, teleskoplæssere, ballepressere, skårlæggere, river og vendere med i programmet.

- Vi har en rigtig god markedsandel på traktorer og de øvrige maskiner. Den stærke position vil der nu blive yderligere fokus på at udbygge, nu hvor alle i Nexø Smede- & Maskinforretning kan koncentrere sig om Claas, siger Bent Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med endnu større viden bliver vi endnu bedre i stand til at rådgive vores kunder, så de får købt netop de løsninger, som de har brug for. Hverken mere eller mindre, fastslår Bent Christensen.

Dermed ved de bornholmske landmænd og øvrige kunder, hvor de kan handle kvalitetsmaskiner i fremtiden.