Agxtend-serien skal med banebrydende teknologi til præcisionslandbrug give landmændene effektive redskaber og værktøjer der skal højne produktiviteten og give effektive løsninger, der samtidig øger bæredygtigheden. Agxtend-udstyret der snart er at finde hos New Hollands forhandlere, omfatter i første omgang, skriver New Holland.

- Ny CropXplorer - Den mest avancerede N-sensor på markedet

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ny SoilXplorer ? Jord scanner, der kan give vigtige informationer til at forbedre udbyttet og dermed udnytte potentialet fuldt ud

- Ny NIR sensor - NIR sensoren, kan monteres på mange redskaber og give vigtige informationer om protein- og mineralsammensætningen på afgrøder og foder

- Ny Xpower - Miljøvenlig elektrisk ukrudtsbekæmpelse

- Ny FarmXtend App ? en intelligent multisensor og vejr-app, der kan give vigtige informationer til optimering af afgrødepleje.

New Holland Agriculture har i dag meddelt, at man vil forhandle Agxtend-mærket lanceret af CNH Industrial, udelukkende med fokus på teknologiske løsninger inden for præcisionslandbrug til eftermontering. Agxtendomfatter eksklusiv, produktivitetsforøgende teknologi til præcisionslandbrug, som med fordel kan anvendes i hele afgrøde-cyklussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

New Holland vil distribuere Agxtend produkter og tjenester gennem forhandlernettet. En lancering i flere faser er planlagt i første kvartal i 2019 i hele EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) regionen, og en fuld pakke med tjenester bliver tilgængelig, med eksperthjælp i købsfasen, samt undervisning og fortsat support i hele produktets levetid, så kunderne løbende kan optimere teknologierne bag hvert produkt.

Produktserien kan integreres fuldt ud i New Holland Agricultures eksisterende PLM-platforme inden for præcisionslandbrug. Disse produkter er en del af et større udvidelsesprogram, som sigter mod at forbedre præcisionen, produktiviteten og indtjeningen hos kunderne med brancheførende teknologi, der er nem at bruge, men samtidig en vigtig kilde for information til optimering af avancerede dyrkningssystemer. Med disse 5 nye innovative løsninger får New Hollands kunder adgang til brancheførende løsninger inden for præcisionslandbrug.