New Holland CR10.90 hedder den største model i New Hollands nye CR-serie af rotormejetærskere. Med en effekt på hele 653 hestekræfter fra FPT Cursor 16 motor er New Holland CR 10.90 den stærkeste serieproduceret mejetærsker til dato.

New Holland fortæller, at maskinen har en kapacitetsforøgelse på 15 procent sammenlignet med den tidligere topmodel CR9090.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mejetærsker-serien er udstyret med den nye Harvest Suite Ultra Cab med 6,3 kvardartmeter glasareal, som er hele syv procent større end den tidligere mejetærsker-kabines glasareal.

Det nye CommandGrip kørehåndtag er også kendt fra New Hollands traktor og FR-finsnitter serie og herfra styres hele 16 funktioner. Desuden er hele armlænet blevet omdesignet og den nye 26,4 centimeters brede IntelliView IV touch-terminal, som også er kendt fra traktorer og finsnitter, kan flyttes i hele armlænets længde. Desuden kan der som standard lægges op til tre kameravisninger ind i terminalen.

Hele CR-serien skifter samtidigt navn og inddeles i klasser fra 6 til 10. Således strækker den nye CR-serie sig over modellerne CR 6.90 og op til CR 10.90, der er den største.