Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

New Holland præsenterer redskaber på Agromek

Af SSV - 4. maj. 2018 KL. 11:26

New Holland udvider på Agromek for at kunne præsentere sit nye produktprogram af græs- og jordbearbejdningsredskaber.

New Holland vil for første gang præsentere markredskaber på Agromek. Dermed får traktorer og mejetærskere fra New Holland selskab af en række redskaber, som tidligere udelukkende er blevet produceret og markedsført af Kongskilde Industries, skriver de i en pressemeddelelse.

New Hollands moderselskab CNH Industrial overtog produktlinjerne inden for græs og jord fra Kongskilde for lidt over et år siden.

- Kongskilde fortsætter med fuldt produktprogram, men vi er også i fuld gang med at producere udvalgte produktlinjer i New Hollands egne farver og med eget brand. Vi viser græsredskaber, som er gule lige som de øvrige af New Hollands høstmaskiner, mens jordbearbejdningsredskaberne vil være blå lige som vores traktorer.Redskaber i New Hollands farver er i første omgang skiveslåmaskiner, river, stubharver, såbedsharver, rotorharver, fræsere og plove, , fortæller marketingchef Thomas Pedersen, New Holland Danmark i en pressemeddelelse.

Thomas Pedersen fortæller, at redskaberne produceres på Kongskildes tidligere fabrikker i henholdsvis Polen og Sverige. River og harver produceres på fabrikken i Kutno i Polen, mens blandt andet plovene produceres i Överum i Sverige.

De nye redskaber kræver mere plads på Agromek, og derfor har New Holland netop indgået aftale med Agromek om at udvide standen med yderligere 300 kvadratmeter foruden de 1.280 kvadratmeter, som New Holland skal bruge til traktorer og mejetærskere.

- Det giver os mulighed for at præsentere hele vores produktprogram på et og samme sted. Vi er lige nu ved at præsentere nyhederne for vores forhandlere, og den første store offentlige fremvisning af produktprogrammet over for kunder vil være på Agromek, siger Thomas Pedersen.

Agromeks direktør, Claus Hermansen, byder den nye udstiller af redskaber velkommen.

- Det er meget glædeligt, at New Holland har valgt at satse på Agromek til at vise sit nye produktprogram i redskaber. New Holland trækker med traktorer og mejetærskere i forvejen et stort publikum, så præsentationen af redskaber samme sted i Jyske Bank Boxen er helt oplagt, siger Claus Hermansen.

Agromek 2018 holdes fra tirsdag den 27. til fredag den 30. november 2018 i MCH Messecenter Herning.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame