Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

New Holland og The Climate Corporation indleder datasamarbejde

Af esu - 8. feb. 2018 KL. 08:07

New Holland Agriculture vil give sine kunder mulighed for at dele dybtgående maskindata i realtid med The Climate Corporation for at øge produktiviteten og effektiviteten i marken.

New Holland Agriculture og The Climate Corporation, et datterselskab af Monsanto Company, offentliggjorde i dag et nyt partnerskab, der vil udvide og udvikle en række muligheder for datadeling for at hjælpe landmænd med visualisering i realtid og beslutningstagning. Det skriver New Holland i en pressemeddelelse.

Med denne aftale vil New Holland Agriculture kunne forsyne sin kunder med en tovejsdataforbindelse mellem virksomhedens PLM Precision Land Management-system og The Climate Corporations digitale landbrugsplatform Climate FieldView.

Dette partnerskab giver New Hollands kunder en enestående funktionalitet takket være de omfattende maskin- og markdata i realtid, herunder doseringer, der både kan modtages og sendes til Climate FieldView ved hjælp af New Hollands egen Precision Land Management-platform.

I dag giver denne integration med Climate FieldView et af de mest omfattende datasæt, der kan fås. Dette ekstra niveau af datakonnektivitet i realtid vil give landbrugsvirksomheder mulighed for at finjustere arbejdet i marken og dermed yderligere forbedre deres produktivitet og effektiviteten af hele deres maskinpark.

- New Hollands partnerskab med The Climate Corporation vil give vores kunder et effektivt værktøj til at øge produktiviteten, effektiviteten og rentabiliteten i deres bedrifter, siger Carlo Lambro, New Holland Agriculture Brand President.

Ud over fordelene i marken vil dette partnerskab udmønte sig i flere løsninger, der vil give New Holland-forhandlere, der tilbyder Climate FieldView, flere værktøjer til proaktiv support af deres kunder. Begge virksomheder arbejder på at give landmænd mulighed for at dele maskinoplysninger i realtid med deres lokale New Holland-forhandler, så de kan få support endnu hurtigere.

- Med dette partnerskab, der fokuserer på tovejsdeling af data på hele Climate FieldView-platformen, tilbyder New Holland sine kunder et af de højeste niveauer af integration og interaktion på dagens marked. Det er det seneste eksempel på, hvordan vi investerer i vores Precision Land Management-løsninger, der er drivkraften i vores innovative landbrugsprogram, siger Dan Halliday, Precision Land Management Product Manager.

Kunder, der anvender Climate FieldView, som kan fås gennem New Holland-forhandlere, kan se frem til ekstra funktioner i deres Climate FieldView-udstyr til kabinen i løbet af 2018.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame